Gevat, 2 mazoutdieven en 3 minderjarigen die poogden in te breken inHALLE en BEERSEL

Gevat, 2 mazoutdieven en 3 minderjarigen die poogden in te breken inHALLE en BEERSEL

Politielogo_heel_goed_20103_p200

Donderdagavond omstreeks 22.30 uur merkte een bewoner twee verdachte figuren op ter hoogte van een geparkeerde vrachtwagen. Toen de twee verdachten de bewoner zagen vluchtten beide verdachten weg. De man lichtte de politie in en gaf een goede persoonsbeschrijving, waarmee de inspecteurs van de politiezone Zennevallei aan de slag konden gaan. 

Een beetje verder op, konden de inspecteurs even later de twee verdachten staande houden. Ze werden overgebracht naar de politiepost Brabantpoort, waar ze al een nachtje in de cel mochten doorbrengen. Het bleek te gaan om twee illegalen. Het nodige bewijsmateriaal werd in de buurt gevonden en een beslissing van de dienst Vreemdelingenzaken wordt afgewacht. 

25 oktober 2019 – Halle

Vrijdag vroeg in de ochtend poogden 3 jongeren in te breken in een Halse apotheek. Een getuige verwittigde de politie. Drie ploegen van de politiezone Zennevallei repten zich ter plaatse. Toen de verdachten de politie opmerkten, namen ze allen de vlucht. Eén verdachte kon onmiddellijk worden gevat. De tweede en derde verdachte konden na wat zoekwerk eveneens worden gevat. Het bleek te gaan om drie minderjarigen. De drie minderjarigen werden gearresteerd en worden allen verhoord. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief