HALLE - Nina Butera levert met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’ opnieuw een pareltje af

C21

HALLE - Nina Butera levert met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’ opnieuw een pareltje af

79c6649f-3b59-4b67-be33-f4256adfa955

Na haar definitieve doorbraak met het mooie ‘Terug bij mij’ is Nina Butera geen onbekende meer in het Vlaamse muzieklandschap. Voor haar inmiddels vijfde Nederlandstalige song blijft ze het popgenre trouw.

Christophe Severs, haar producer, schreef het energieke ‘Draai de liefde terug’ samen met drie heel getalenteerde vakmensen: als eerste Udo (schreef reeds voor Niels Destadsbader, Bart Kaëll, Eva De Roovere), ten tweede Yannic Fonderie (Clouseau, Natalia, Dana Winner) en als last but not least Loren Nine Geerts (Isabelle A). 
 
Christophe en Yannic zorgden voor de productie en het arrangement, en leveren een song met een dansbare beat, maar toch met de nodige mystiek en diepgang. “Ik wil steeds dingen producen die net iets anders zijn dan de mainstream Vlaamse songs”, zegt Christophe. “Wij proberen, door vernieuwend en uniek te zijn, onze stempel te drukken”, voegt Nina eraan toe.
 
Als je het ons vraagt, heeft ze alvast gelijk! Een eigen stemgeluid en een dijk van een song. Ook voor de clip hebben ze gezorgd voor een verhaal met diepgang. Je zou bijna vergeten dat Nina nog school loopt, zo volwassen klinken haar songs… Luister en oordeel vooral zelf!

Facebook: NinaButera.official/
Instagram: nina.butera/
Boekingenboeking@globe-entertainment.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief