Curieus Halle schenkt opbrengst herfstontbijt aan Poezensnoetje

Curieus Halle schenkt opbrengst herfstontbijt aan Poezensnoetje

Curieus_halle_schenkt_opbrengst_herfstontbijt_aan_poezensnoetje_
 

De Halse Curieus-afdeling organiseerde op zaterdag 16 november voor de allereerste keer een herfstontbijt ten voordele van Poezensnoetje, een vzw die zich ontfermt over de opvang van achtergelaten kittens in de Zennevallei.

“Het was een ongelooflijk succes”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “Er kwamen namelijk meer dan 120 mensen over de vloer, hetgeen ons toelaat de mooie som van 733 euro te schenken aan Poezensnoetje. Voor hen is dit bedrag meer dan welkom, aangezien ze elke dag opnieuw heel wat hongerige mondjes te vullen hebben.”

“Het spreekt voor zich dat we deze actie niet zomaar op poten gezet hebben”, vult Danny Sibiel, voorzitter van Curieus Halle, aan. “We wouden namelijk echt iets doen om een lokaal goed doel te ondersteunen, hetgeen in onze ogen goed gelukt is. We hebben dit uiteraard niet alleen gedaan, daar dit zonder de massale steun van de Hallenaren en onze fantastische schare vrijwilligers niet mogelijk geweest zou zijn. Ik wil dan ook deze gelegenheid aangrijpen om hen namens het hele bestuur uitvoerig te bedanken voor hun engagement”, aldus Sibiel.

Curieus Halle is bijzonder tevreden over het resultaat van deze actie en meldt dat dit lang niet de laatste keer is dat er een dergelijke activiteit georganiseerd wordt. “Het smaakt zeker en vast naar meer!”, stelt een tevreden Arno Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief