HALLE – Goedele Liekens gelooft in Open Vld Halle!

HALLE – Goedele Liekens gelooft in Open Vld Halle!

Sh2_1615__groot_
 
Sh2_1626_01__groot_
 
Sh2_1541__groot_
 
Sh2_1462__groot_
 
Sh2_1595__groot_
 
Sh2_1614_01__groot_
 

Zaterdag 25/01 om 18u30, in het hartje van Halle in café Bidon, waren bubbels, hapjes en blije leden alsook sympathisanten de ideale formule voor de nieuwjaarsreceptie van Open Vld Halle. De speciale gast voor die avond was mevrouw Goedele Liekens, federaal parlementslid en mediafiguur. Zij zakte af naar Halle om de geïnteresseerden toe te spreken en haar geloof uit te spreken voor de voorzitter Thomas van Riet, met wie ze in mei nog stevig campagne voerde, en zijn vernieuwd bestuur. Katrien Busselot werd die avond ook verkozen als nieuwe afgevaardigde voor het regiobestuur van regio Halle.

Naast Goedele Liekens nam ook Thomas van Riet het woord als voorzitter voor Open Vld Halle het woord: “We hebben afgelopen jaar verschillende acties op poten gezet en moeten het huidige stadsbestuur blijven wijzen op de belangen voor de lokale economie. Drank- en andere vergunningen te laat afleveren aan horecazaken, slechte en trage communicatie, amper investering in moderne technologieën, vage plannen en budgetten, daar steigeren wij als liberalen natuurlijk van. Mensen komen terug met hun bezorgdheden tot bij ons waardoor we weer een echte volkspartij zijn. We hebben het liberalisme terug op de Halse kaart gezet!” zegt Thomas van Riet.

Daarnaast namen nam ook nationaal Jong Vld voorzitster Tess Minnens het woord. Ze gaf het lokale bestuur tips om jongeren aan te trekken. De muziekgroep “Endolene” zorgde live voor de muzikale omlijsting. Zo willen de liberalen opkomend talent een podium bieden.

De liberalen blijven erin geloven dat ze onmisbaar zijn binnen een stad zoals Halle en willen de stem zijn voor jong en oud!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 feb 2020
Roger Swalens | 24 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 feb 2020
Roger Swalens | 22 feb 2020
Roger Swalens | 21 feb 2020
Roger Swalens | 18 feb 2020

archief