REGIO - Colruyt hervat promoties

REGIO - Colruyt hervat promoties

Colruyt1
© Opnieuw promoties bij Colruyt
 

 

Vanaf vandaag geeft ook Colruyt weer kortingen en promoties op een aantal producten. De supermarktketen volgt daarmee het voorbeeld van Albert Heijn, dat dinsdag al meteen zijn acties hervatte.

Tevreden

Colruyt geeft aan "zeer tevreden" te zijn dat promoties weer toegelaten worden. "We gaan met Colruyt zo snel mogelijk de acties heractiveren om mee te helpen de winkelkar van de klant goedkoper te maken. We blijven wel de vinger aan de pols houden om hamstergedrag te monitoren", citeert De Standaard een woordvoerder van de winkelketen.

 Albert Heijn hervatte dinsdag al zijn acties. In de nieuwste folder zijn er aanbiedingen voor onder meer groentesoep en geraspte kaas. Delhaize wacht nog even af en wil eerste de precieze inhoud van het ministerieel besluit, dat de promoties weer toelaat, bestuderen. "Op basis daarvan zullen we bepalen welke positie we zullen innemen", zegt woordvoerder Roel Dekelver.

 Het verbod op promoties en kortingen werd een tweetal weken geleden ingevoerd op bevel van de Nationale Veiligheidsraad. Daarmee wilde de regering het hamsteren ontmoedigen en vermijden dat te veel mensen op hetzelfde moment naar de winkel zouden gaan voor een promotie. (Bron: RetailDetail)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Sam Herremans | 31 aug 2020

archief