BEERSEL/HALLE Restaurant uitbaters organiseren Babykreeft Battle

BEERSEL/HALLE Restaurant uitbaters organiseren Babykreeft Battle

Editiepajot_bart_devill___battles
foto Bart Devillé
 

 In deze Coronatijd mag er meer niet dan wel. Het komt er op neer  dat men rekening moet houden met de geldende reglementeringen en voorschriften en er zorg voor dragen niemand zijn of haar gezondheid in gevaar te brengen…… Wel, om in deze Corona tijd eens origineel uit de hoek te komen, hebben John Stevens (De Neu Pruim in Beersel) en Mike Delaruelle ( De Korte Vest in Halle) besloten om een Babykreeft Battle te houden. Deze periode is het moeilijk voor iedereen en zeker voor de horeca.  Naast de klassieke 'take away' hebben John en Mike  iets origineel bedacht.

 

Zij gaan een Babykreeft Battle houden.  Het is nu volop de periode van de kreeft en zij hebben er een wedstrijd aan verbonden.  Het komt er op neer van zoveel mogelijk babykreeften te verkopen en de 'verliezer' zal live op Facebook een liedje moeten zingen . Elke chef zal kreeft maken op twee verschillende wijze: John van De Neu Pruim zal Kreeft Belle-Vue maken en kreeft à la nage met krielaardappelen. Mike van de Korte Vest zorgt voor Kreeft Belle Vue en kreeft met witte wijn, saus +  groentjes. Bestellen kan vanaf vandaag, afhalen op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei.

De Neu Pruim kan je bereiken op het telefoonnummer 02/377.64.05. , De Korte Vest op het telefoonnummer 02/361.30.21. Zowel bij De Neu Pruim als bij De Korte Vest betaal je 25€ voor een Babykreeft.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 25 sep 2020
Sam Herremans | 23 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020

archief