E-FIT HALLE opent deuren

E-FIT HALLE opent deuren

Halleefit
 

 Door de dagdagelijkse drukte heeft niet iedereen tijd of zin om urenlang te fitnessen. Een strak lichaam of in no time jouw spieren verstevigen kan dankzij een op jouw maat afgestemd E-Fit programma!

Ik  ben Karen Reinarz  en na een aantal jaren heb ik besloten mijn passie in het begeleiden van vrouwen, naar een strakker lichaam en gezondere levensstijl, terug op te nemen. In het verleden deed ik dit voor Bodystyling maar sinds ik E-fit heb ontdekt kreeg deze passie een nieuwe boost.

Na jaren zelf een hectisch leven te leiden, gebrek aan tijd en rust heeft E-Fit mij doen herleven. Daar ik weet dat een heel groot deel van de vrouwen zichzelf weg cijfert, vooral door tijdsgebrek of gebrek aan motivatie na een zware werkdag, kinderen, huishouden,.. wil ik dan ook graag dit gevoel delen en dit alles in een ontspannende en rustgevende omgeving!

Ongelofelijk wat een resultaat je kan bereiken met een work-out van slechts 2 x 20 minuten per week. Het activeren van spieren waarvan je zelfs geen idee meer had dat deze nog aanwezig waren is gewoonweg een fantastisch gevoel, waardoor je je niet alleen strakker voelt, maar ook veel energieker!

Door de huidige maatregelen werd de opening uitgesteld, maar nu ben je van harte welkom 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief