HALLE – Adelin en Marie leerde elkaar kennen op de muziek van Burt Blanca

C21

HALLE – Adelin en Marie leerde elkaar kennen op de muziek van Burt Blanca

Sh2_6012_01__groot_
 
Sh2_6000_01__groot_
 

 Adelin Simons en Marie Hannon stapte op 11 juli 1970 in het huwelijksbootje, vandaag precies vijftig jaar geleden, en mochten hiervoor de gelukwensen ontvangen van de stad Halle en het Koningshof.

Adelin werd geboren in Halle, waar de familie Simons heel bekend is in het voetbalwereldje, zijn nonkel was De Sim een icoon bij de Halse sjoters. Adelin speelde zelf ook voetbal maar in een lager niveau (Volvo trucks) Na een tijdje bij de metsers gewerkt te hebben kwam hij in Alsemberg terecht bij Volvo Trucks in de onderhoudsdienst, na de sluiting in Alsemberg trok hij elke dag naar Gent voor zijn job bij Volvo.

Adelin Simons en Marie Hannon ( geboren in Lembeek) leerde elkaar kennen in de dancing Den Empereur in Lembeek, tijdens een optreden van Burt Blanca.

Marie werkte eerst in een naaiatelier maar bleef daarna thuis om voor het huishouden te zorgen en het groot brengen van de kinderen.

Het echtpaar kreeg vier kinderen, twee meisjes Tanja en Peggy en twee jongens Jurgen en Gunther, hieruit nog eens vijf kleinkinderen.

Marie is zowaar de grootste fan van Frans Bauwer in het Pajottenland, en Adelin maakt nog regelmatig zijn wandeling.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief