HALLE - Verse soep bij Black Eagle

HALLE - Verse soep bij Black Eagle

Foto_bij_persbericht_-__verse_soep_bij_black_eagle_
 

Door de coronacrisis zag ook Black Eagle Halle heel wat activiteiten in het water vallen. Om de financiële schade wat in te halen, organiseert de club daarom een take away met verse soep.

 

“De coronacrisis heeft ons een hoop geld gekost.”, stelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Onze stages werden afgelast, ons eetfestijn moest eraan geloven, onze cafetaria is tot op heden nog steeds gesloten en omdat we er bewust voor kozen geen lidgelden te innen tijdens de maanden dat er geen les gegeven werd, lagen ook hier de inkomsten een stuk lager. Hier komt nog eens bij dat we in het begin van 2020 binnen het bestuur beslisten om een aantal zware, doch noodzakelijke investeringen te doen. Er werd een nieuwe dakbedekking geplaatst, ons magazijn werd volledig gerenoveerd en uitgebreid, we lieten zonnepanelen installeren en investeerden in een waterverzachter. Men kan zich dus wel inbeelden dat dit alles voor een forse vermindering van onze (weliswaar gezonde) clubfinanciën gezorgd heeft.”, besluit Pirolo.

 

“Om het verlies wat aan te zuiveren, besloten we het voorbeeld van vele andere Halse verenigingen te volgen en een take away-service op te zetten.”, vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle, aan. “De keuze viel hierbij op soep omdat deze formule tot voor kort nog vrij uniek was in Halle en omstreken en we niet de zoveelste vereniging wouden zijn die wafels of koekjes verkoopt. En geef nu toe, wie lust er nu geen kom dagverse soep?”, lacht Braeckmans.

 

Wie soep wil bestellen, kan dit via een mailtje naar arno.pirolo@hotmail.com. Er is keuze tussen tomatensoep of pompoensoep, verkocht aan 6 euro per liter en er zal gewerkt worden met twee afhaalmomenten: zaterdag 31 oktober 2020 en zaterdag 7 november 2020. Mensen die bestellen, geven hun afhaalmoment van voorkeur door en krijgen een uur van afhaling toegestuurd zodat alles zo coronaproof mogelijk kan verlopen. De betaling verloopt via overschrijving op het rekeningnummer BE09 7341 2617 2757 met vrije mededeling “soep 2020 – jouw naam”. Bestellen kan nog tot 28 oktober 2020.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 18 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020

archief