HALLE - Hallewien

HALLE - Hallewien

Img-20201024-wa0002
 

Op zaterdag 31 oktober 2020 zal er dan toch een beetje Hallewien gevierd worden, dankzij de VHH en Maspoe. “Gezien de huidige situatie omtrent Covid 19, hebben wij het programma ingeperkt, volledig Corona proof gemaakt en helaas ook enkele activiteiten moeten annuleren. Maar dat wil niet zeggen, dat het niet de moeite loont om naar Halle af te zakken” aldus handelaar Philip Demanet van Lederwaren Demanet. “De handelaars hebben jullie steun meer dan ooit nodig. Meer zelfs, ze willen de klanten bedanken om de afgelopen weken toch zoveel mogelijk lokaal te blijven aankopen in deze extreem moeilijke periode.” 

 

Er komen monsters naar Halle 

Verschiet niet, als er plotseling een monster rondloopt in de winkelstraat, waar u ook net ging winkelen. Verschiet niet, als er op de hoek van de straat een reuzachtig monster het nieuw decor vormt. De monsters zorgen voor de Hallewien sfeer, Miss & Mister Pumpkin delen er dankzij Fruit D’Haemer zelfs een massa appels uit. 

 

Kleurwedstrijd 

De scholen in Halle worden voorzien van een leuke kleurwedstrijd, waarbij alle inzendingen tot winnaars worden bekroond. De tekeningen krijgen een mooi plaatsje op de etalage van een leegstaand pand en de kinderen ontvangen een klein cadeautje. 

 

Trick or Treat 

Alle verklede kinderen kunnen in de winkelstraten nog steeds op zoek gaan naar een winkel met een ballon voor de deur. Pwaba zorgt voor een leuk ontwerp. De kinderen worden er getrakteerd op een Corona proof versnapering in gesloten verpakking. 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 30 nov 2020
Sam Herremans | 20 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 12 nov 2020
Roger Swalens | 08 nov 2020
PenZine | 06 nov 2020

archief