Buitenspeeldag 2021: een ontdekkingstocht langs HALSE speeltuinen

Buitenspeeldag 2021: een ontdekkingstocht langs HALSE speeltuinen

Joepie_
Speelplein Joepie Foto © Marc Sluys
 

Klaar voor een bijzondere Buitenspeeldag? Met de gloednieuwe speeltuinschatkaart stuurt de stad dit jaar alle avontuurlijke kinderen op pad. Op die manier kan je volledig veilig volgens de coronarichtlijnen buitenspelen tijdens een spannende ontdekkingstocht langs alle Halse speeltuinen. Afspraak op woensdagnamiddag 21 april voor een namiddag vol speelplezier!

Gloednieuwe schatkaart van Halse speeltuinen
Ook dit jaar organiseert de stad een waanzinnige Buitenspeeldag. Het plan: kinderen tot 12 jaar ontdekken hun favoriete speeltuinen in (groot) Halle om er een hele namiddag lekker te ravotten in de gezonde buitenlucht. Uiteraard volledig coronaproof. De schatkaart met daarop alle (nieuwe) Halse speeltuinen is daarbij jouw gids. 

Je vindt deze vanaf 19 april o.a. in JC De Kazerne, het stadhuis, het Sociaal Huis en de bibliotheek. Downloaden via www.jonginhalle.be kan ook. 

Waar is Basiel?
Vervolgens trek je erop uit voor een spannende zoektocht naar dé schat … onze Basiel! In elke speeltuin vind je namelijk 3 stickers van de bekende Halse kindervriend. Kan jij ze allemaal spotten? 

Bovendien dagen we je uit om een leuke/grappige/gekke speelfoto van jezelf te plaatsen op de Facebookpagina @jonginHalle met hashtag #jonginhalle. Zo maak je kans op een fantastisch buitenspelpakket. De ideale manier om jouw favoriete speeltuin(en) in Halle te ontdekken!

Praktische informatie Buitenspeeldag 2021
Wanneer: woensdag  21 april 2021 van 13 tot 17 uur

·       Wie: alle avontuurlijke, speelse en sportieve kinderen. Je vindt de speeltuinen toegankelijk voor kinderen met een fysieke beperking ook terug op de schatkaart. 

·       Waar: de speeltuinen gelegen in (groot) Halle.

·       Hoe: vanaf 19 april vind je de schatkaart van de (nieuwe) Halse speeltuinen met alle adressen in JC De Kazerne (dienst Kinderen en Jongeren), het stadhuis, het Sociaal Huis en de bibliotheek. Je kan de kaart ook downloaden via: www.jonginhalle.be

Info: Kinderen en jongeren | jong@halle.be | T 02 365 98 30

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief