Lambikstoempers vzw annuleert Bierweekend 2021

C21

Lambikstoempers vzw annuleert Bierweekend 2021

Dsc_0011
 

Na grondig overleg en binnen de huidige omstandigheden heeft het bestuur van De Lambikstoempers vzw, bierproeversvereniging Pajottenland-Zennevallei, besloten om ook in 2021 hun jaarlijks Bierweekend te annuleren.  
Hun grootste evenement, het tweedaagse Bierweekend dat de laatste jaren doorging in De Lambiek in Alsemberg en honderden bierliefhebbers uit de hele wereld mocht ontvangen, zal dus ondanks de reeds genomen voorbereidingen en aangekochte bieren niet plaats vinden in 2021.
 Net zoals verleden jaar roept De Lambikstoempers vzw wel op om datzelfde weekend - 28 & 29 augustus 2021– (en natuurlijk ook op andere dagen) massaal naar je favoriete horecazaak in de buurt te gaan en er (minstens) een smakelijk streekbier te drinken.  
Op ieders gezondheid en om de lokale horeca, die het nog steeds hard nodig heeft, te steunen!  Via de facebookpagina van De Lambikstoempers vzw kan je uw ervaring(en) delen.  Doe het voor jezelf, De Lambikstoempers, onze Belgische biercultuur, maar vooral voor de Horeca.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021
Marc Sluys | 09 jun 2021
Devogeleer Emile | 05 jun 2021

archief