HALLE - Professioneel online zichtbaar voor geen geld

C21

HALLE - Professioneel online zichtbaar voor geen geld

Foto_persbericht
 

Uit een onderzoek blijkt dat 42% van de Belgische kmo’s geen website heeft. Het grootste probleem situeert zich dan ook bij zelfstandigen en kleine bedrijven. Iedereenwebsite uit Halle heeft een betaalbare oplossing om daar verandering in te brengen. 

 

Een website is hét visitekaartje van elke onderneming, maar helaas wordt een site ook maar al te vaak geassocieerd met hoge kosten en tijdroof. 

Veel kmo’s, startende ondernemers en zelfstandigen denken dat een website niet belangrijk is. Ze zijn van mening dat social media, of zelfs een bordje met hun telefoonnummer voldoet. Deze bedrijven zien een website als overbodige luxe dat ze zich niet kunnen veroorloven en waar ze geen tijd voor hebben. Dit is zeker een misvatting. In tijden waar mensen verschillende uren per dag voor het scherm doorbrengen, is het belang van online zichtbaar te zijn als bedrijf steeds belangrijker geworden.

Iedereenwebsite besefte dat er een grote nood is aan snel gebouwde en budgetvriendelijke websites voor startende bedrijven, kleine zelfstandigen en kmo’s. Heb je geen uitgebreide website nodig maar wel een sterke online aanwezigheid, dan ben je bij Iedereenwebsite aan het juiste adres.

 

Onze naam spreekt voor zich, wij willen iedereen online met zijn eigen website.

 

Het team wil hiermee van elk verhaal een online topverhaal maken en zorgen voor een duidelijke en fijne website. Kort, bondig en krachtig: 3 belangrijke keywords tijdens het maken van elke nieuwe website! 

 

Je eigen website, het kan voor €250 per jaar.

 

Alle informatie over Iedereenwebsite en enkele voorbeelden van hoe jouw toekomstige website er kan uitzien vind je terug via www.iedereenwebsite.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021
Marc Sluys | 09 jun 2021
Devogeleer Emile | 05 jun 2021

archief