REGIO - De Okkernoot gaat van start met een kunstboek als fundraising project

C21 Css

REGIO - De Okkernoot gaat van start met een kunstboek als fundraising project

2007-02-25_herne_station_2
Het station van Herne.- Foto Marc Colpaert
 
De Okkernoot, een zorgaanbieder voor personen met een beperking, met vestigingen in Vollezele, Herne, Denderwindeke en Halle, gaat een kunstboek van Lieve Bollaert uitgeven. De opbrengst gaat integraal naar De Okkernoot. Twee jaar geleden was het oude stationsgebouw van Herne het kader voor 'Connections', een kunstproject van beeldend kunstenares Lieve Bollaert. Dat stationsgebouw is eigendom van De Okkernoot vzw, een zorgaanbieder voor personen met een beperking. Daaruit groeide het idee om samen een niet alledaags fundraising project op te zetten. 
Vanaf de herfst van 2022 wordt dit stationsgebouw trouwens een ontmoetingsplaats voor personen met en zonder beperking, een café als pleisterplek, minigemeenschap en anker in de buurt. Verder willen ze er een food-hub uitbaten waar ecologisch en duurzaam geproduceerde lokale producten hun weg vinden, binnen de korte keten naar de eindgebruiker. In februari 2022 verschijnt het kunstboek 'Connections', een eenmalige uitgave, waarvan de opbrengst integraal naar De Okkernoot vzw zal gaan.
Het boek is een hardback, zal 144 pagina's bevatten en 33 euro kosten, het  is enkel verkrijgbaar via intekening via: www.eenboekvoordeokkernoot.be of telefonisch op 054/56.74.53 (Jolien of Goedele). 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022
Marc Sluys | 01 aug 2022

archief