Geen eindejaarsfuif in HALLE – Feestbussen rijden dan toch niet uit

C21 Css

Geen eindejaarsfuif in HALLE – Feestbussen rijden dan toch niet uit

Image003
 

Door het stijgend aantal coronabesmettingen annuleren de Scouts en Gidsen van Sint-Rochus hun eindejaarsfuif. De beslissing komt er na overleg met de stad Halle. Door de annulering van de eindejaarsfuiven in Halle, Beersel en Lennik rijden er dit jaar ook geen feestbussen van en naar onze stad.

Verantwoordelijke keuze

Met veel spijt in het hart kondigen de Scouts en Gidsen van Sint-Rochus aan dat hun geplande eindejaarsfuif dit jaar niet zal doorgaan. Omwille van de huidige coronacijfers nemen zij deze zware, maar verantwoordelijke beslissing in het belang van de algemene gezondheid. Dit gebeurde in samenspraak met de stad Halle.

Voorverkoop nog niet gestart

Voor het evenement zijn nog geen kaarten verkocht. Terugbetalingen zijn dan ook niet aan de orde. Maar er werden wel al sponsors aangetrokken. Met hen wordt contact genomen voor verdere afspraken na deze afgelasting. 

Feestbussen rijden ook dit jaar niet uit 

Tijdens de oudejaarsnacht leggen vervoersmaatschappij De Lijn, de stad Halle en de naburige gemeenten feestbussen in. Duizenden feestvierders maken jaarlijks gebruik van deze speciale feestbustrajecten doorheen de Zennvallei en het Pajottenland. Ook voor dit jaar hadden de stad en De Lijn verschillende feestbussen voorzien. Maar nu in o.a. Halle, Beersel en Lennik de plaatselijke eindejaarsfuiven niet zullen doorgaan, werd beslist dat ook de feestbussen niet zullen uitrijden. Het initiatief zou anders weinig rendabel zijn. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022
Marc Sluys | 01 aug 2022

archief