S-Plus viert feest met 350 senioren in CC 'T Vondel HALLE

C21 Css

S-Plus viert feest met 350 senioren in CC 'T Vondel HALLE

Foto_pb_bava_-_09-05-2022
 

De S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, organiseerde afgelopen week samen met S-Plus Brabant haar jaarlijkse Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel. Maar liefst 350 senioren uit Halle en omstreken kwamen er genieten van een toffe shownamiddag vol spektakel. 

 

"Ons Groot Seniorenfeest werd na twee jaar coronamiserie een groot succes!", vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de S-Plus Bond "A. Van Acker". "350 senioren uit Halle en omstreken zakten af naar CC 'T Vondel voor een grote variétéshow met zanger Guy Neve en Les Folles de Gand. Dat is bijna evenveel als in 2019, toen we ruim 400 senioren mochten ontvangen... We zijn dan ook zeer tevreden met deze opkomst."

 

"Met dergelijke activiteiten willen wij als vereniging blijven vechten tegen de vereenzaming van onze Halse senioren", vervolgt Pirolo. "Heel wat oudere mensen brengen immers hun dagen door in eenzaamheid zonder sociaal contact... Wij willen deze negatieve tendens tegengaan en ervoor zorgen dat deze mensen de kans krijgen om kennis- en plezier te maken met leeftijdsgenoten. Na twee jaar corona is dit alles behalve een makkelijke opgave, maar we zijn zeker vastberaden om door te zetten!", besluit Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Marc Sluys | 20 mei 2022

archief