HALLE - Jeugdraad zoekt nieuw logo

C21

HALLE - Jeugdraad zoekt nieuw logo

Joch

De Halse jeugdraad zoekt een nieuw logo. Alle ontwerpen moeten op vrijdag 4 april 2008 ten laatste om 23u59 ingestuurd zijn naar jeugdraadhalle@gmail.com of ten laatste om 17u binnengebracht zijn op de jeugddienst – stadhuis Halle, oudstrijdersplein 18, 1500 Halle. Voor de winnaar is er een digitale camera en duo tickets van festiv'halle

 Jeugdraad Halle is op zoek naar een jong, fris en hip logo om te gebruiken bij alle communicatie (brieven, flyers, affiches, adviezen aan het college). Het mag jong en speels zijn, maar het zal evengoed op serieuze brieven en adviezen naar het college van burgemeester en schepenen gebruikt worden. Het logo van de jeugdraad mag in kleur, maar moet ook te gebruiken zijn in zwart-wit.
Deelnemers moeten tussen 12 en 35 jaar oud zijn en een duidelijke link met Halle hebben.
Gelieve op het ontwerp volgende zaken te vermelden: naam, voornaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer/gsmnummer, emailadres, link met Halle.
 
Het jeugdraad bestuur bekijkt alle ontwerpen en kiest 1 ontwerp uit als winnaar. Op vrijdag 25 april wordt de winnaar bekend gemaakt in jeugdhuis Eenders en worden alle deelnemers uitgenodigd om de geboorte van het nieuwe logo te vieren met een spetterende fuif!
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief