HALSE Fanfare en Harmonie bundelen krachten

C21

HALSE Fanfare en Harmonie bundelen krachten

Dsc_6593
 
Dsc_6604
 
Dsc_6606
 

Vele verenigingen kampen met een slinkend ledenaantal. Twee Halse verenigingen met een rijke geschiedenis, de Sint-Martinusfanfare en de Harmonie Sinte-Cecilia, blijven echter niet bij de pakken zitten. Ze bundelen de krachten voor enkele gemeenschappelijke concerten.

Nu de Corona-periode achter ons lijkt te liggen, zijn vele verenigingen na een lange tijd van inactiviteit, weer uit de startblokken geschoten. Zo ook de Sint-Martinusfanfare en de Harmonie Sinte-Cecilia uit Halle. De muzikale draad werd weer opgenomen, maar mensen verenigen is er niet minder uitdagend op geworden. Zo kampen heel wat (muziek)verenigingen met een slinkend ledenaantal, een trend die vóór corona reeds was ingezet. Nochtans is in groep musiceren een unieke ervaring!

Omdat met een leuke en goed gevulde groep muziek spelen een hoofddoel van beide verenigingen is, besloten ze om de komende maanden samen te musiceren. De eerste grote muzikale afspraak is op zaterdag 26 november 2022 om 20u in cc ’t Vondel. Dan deelt het orkest meteen het podium met de bekende crooner Günther Neefs. Het tweede niet te missen evenement is het Winterconcert op zaterdag 4 februari 2023 om 19.30 uur, eveneens in cc ’t Vondel.

Wie graag mee wil musiceren, mag zich melden via de dirigent of de bestuursleden van een van beide verenigingen.

Meer info via sintmartinusfanfare@hotmail.com of info@khhalle.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief