Podcastzondag met Siona Houthuys op morgen 25 september in Oude Post in HALLE

C21

Podcastzondag met Siona Houthuys op morgen 25 september in Oude Post in HALLE

Schermafbeelding_2022-09-24_om_10
 

Op zondag 25 september is de Oude Post het decor voor Podcastzondag. De Halse Siona Houthuys ontvangt er podcastmakers Eva Moeraert en Michèle Cuvelier, terwijl jij geniet van koffie en croissants.
Parels van podcasts
Hallenaar Siona Houthuys van AudioCollectief SCHIK maakte drie van de beste én meest beluisterde verhalende podcasts van de Lage Landen (Bob, Laura H en El Tarangu). Tijdens Podcastzondag op 25 september laat ze je in de Oude Post in Halle kennismaken met enkele parels van podcasts en nodigt ze 2 gasten uit om ook hun luistertips met je delen.

  • Eva Moeraert is coördinator van het postgraduaat podcasting aan de Arteveldehogeschool en de mede-auteur van het boek ‘Zelf een podcast maken’. Zij maakte radiodocumentaires en reportages voor VRT, maar besloot na het succes van SERIAL haar kans te wagen en zelf podcastreeksen te maken.
  • Michèle Cuvelier is presentatrice voor radio, tv en podia. Daarnaast interviewt ze en maakt ze podcasts. Ze presenteert Fanclub in de vooravond op Studio Brussel, is een van de gezichten van de najaarsactie ‘De Jaren Nul’ en maakte de gewaardeerde en alom geprezen VRT Nu-podcast ‘Hey Paul’.

Praktisch:
Wanneer: zondag 25 september om 10 uur.
Waar: Oude Post, Halle.
Tickets: via www.vondel.be/agenda

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 nov 2023

archief