De Lijn brengt je veilig thuis met oudejaar!

C21

De Lijn brengt je veilig thuis met oudejaar!

Schermafbeelding_2022-12-08_om_16
 

-Drink je graag een glaasje mee tijdens de eindejaarsfeesten? Duid dan op voorhand een BOB aan. Geen BOB gevonden? Geen probleem! Ook dit jaar kan je rekenen op de feestbussen van De Lijn.

Alcoholpreventie in het verkeer, en vooral tijdens de eindejaarsperiode, is een belangrijk aandachtspunt. Om te vermijden dat mensen achter het stuur kruipen met een glaasje te veel op, biedt de stad alternatieven voor inwoners die oudejaar op verplaatsing willen vieren.
3 feestbussen
Samen met De Lijn en aangrenzende gemeentes werd bekeken op welke routes best bussen worden ingelegd. Om onze stad zo goed mogelijk te verbinden met alle deelgemeenten en feestkernen zullen 3 feestbussen rijden:

  • Feestbus 154 Halle – Buizingen – Alsemberg - Beersel – Lot (i.s.m. gemeente Beersel)
  • Feestbus 170: Halle – Sint-Pieters-Leeuw – Brussel De Brouckère (i.s.m. gemeente Sint-Pieters-Leeuw)
  • Feestbus 156: Halle – Breedhout – Lembeek – Essenbeek

Oudejaarsticket22: onbeperkt reizen voor maar 4 euro

Tijdens oudejaarsnacht blijven alle vervoerbewijzen van De Lijn geldig. Tickets, rittenkaarten of abonnementen mag je zoals gewoonlijk gebruiken. Maar je kan ook kiezen voor een oudejaarsticket22. Hiermee reis je onbeperkt voor maar 4 euro. Je ticket is geldig vanaf 31 december 2022 om 18 uur tot de dag erna (1 januari 2023) om 23.59 uur.

Het oudejaarsticket22 is vanaf 21 december 2022 tot en met 1 januari 2023 te koop via de website of de app van De Lijn, en in alle Lijnwinkels en verkoopautomaten. Op 31 december (vanaf 18 uur) en 1 januari kan je ook je ticket kopen via sms: sms ‘EVENT’ naar 4884 om je ticket meteen op zak te hebben (+ 0,15 euro operatorkost).

Alle info vind je op www.delijn.be/oudjaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 28 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief