Recyclagepark sluit vanaf 17 april de deuren voor verhuis weegbruggen naar nieuwe locatie

C21

Recyclagepark sluit vanaf 17 april de deuren voor verhuis weegbruggen naar nieuwe locatie

Scherm__afbeelding_2023-03-31_om_17
 
Het recyclagepark aan de Robert Lariellestraat sluit vanaf 17 april de deuren. Dan verhuizen de weegbruggen naar de nieuwe locatie. Het nieuwe recyclagepark aan de Stroppenweg ontvangt op maandag 24 april de eerste bezoekers.
Verhuis weegbruggen naar nieuwe recyclagepark
Vanaf maandag 24 april kunnen inwoners van Halle terecht in het nieuwe recyclagepark langs de Stroppenweg. Dat park is ruimer en comfortabeler dan het oude recyclagepark.
Maar voor het zo ver is, sluit het huidige recyclagepark aan de Robert Lariëllestraat vanaf maandag 17 april definitief. De weegbruggen verhuizen dan naar de nieuwe locatie.
Voorlopig blijft toegang via Scheepswerfkaai
De Stroppenweg en het nieuwe recyclagepark zullen in een eerste fase enkel bereikbaar zijn vanaf de Scheepswerfkaai. Vermoedelijk vanaf 2024 zal je het recyclagepark vanaf de Brusselsesteenweg kunnen bereiken. Dan voorziet het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer de aanleg van een kruispunt met de gewestweg.
Lenteschoonmaak gepland?
Wie graag al tijdens de paasvakantie een lenteschoonmaak houdt, kan dus zeker nog terecht in het oude recyclagepark tot en met zaterdag 15 april. Hou er wel rekening mee dat je vooraf een afspraak moet maken via https://intradura.mijnrecyclagepark.be/.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
MArc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 31 mei 2023
Devogeleer Emile | 31 mei 2023
Marc Sluys | 29 mei 2023

archief