CC ’t Vondel HALLE stelt nieuw cultuurseizoen 2023-2024 voor

C21

CC ’t Vondel HALLE stelt nieuw cultuurseizoen 2023-2024 voor

Scherm__afbeelding_2023-05-31_om_21
 

Ook dit jaar heeft CC ’t Vondel uit Halle een uitgebreid en diverse programmatie samengesteld voor het nieuwe seizoen. In het aanbod vind je zowel grote namen als (nog) onbekende artiesten terug, maar ook boeiende vormingen, interessante lezingen en inspirerende expo’s.

Er staan heel wat nieuwe projecten op het programma zoals landschapskunst tijden Nature Art in september, de triënnale GIST in samenwerking met Beersel en Sint-Pieters-Leeuw op het einde van de zomer, het Thevenet-jaar en de start van Vondel Klassiek in januari.

De programmatoren van CC ’t Vondel zorgden opnieuw voor een heel divers aanbod aan voorstellingen, concerten, films en expo’s. Volgende kleppers staan op het programma: Urbanus, Sven de Leijer, Scala, Guido Belcanto & Roland, Margriet Hermans en Celien.

Daarnaast worden ook enkele succesformules van de voorbije jaren hernomen: de tweede editie van Grenzeloos om verschillende culturen te ontdekken, Festival XS voor de allerkleinsten, het ME/WE-festival om tijd te maken voor jezelf en elkaar, de Servaisconcerten, November Wereldmaand en zoveel meer!

Het volledige programma is terug te vinden op www.vondel.be.

De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni vanaf 10u op de website www.vondel.be of rechtstreeks aan de balie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief