S-Plus Bond “A. Van Acker” HALLE bezoekt Namen

C21

S-Plus Bond “A. Van Acker” HALLE bezoekt Namen

Scherm__afbeelding_2023-07-09_om_18
 

Op zaterdag 8 juli organiseerde de S-Plus Bond “A. Van Acker” haar jaarlijkse daguitstap. Die vond dit jaar plaats in de Waalse hoofdstad Namen. 

“Onze leden waren bijzonder enthousiast.”, vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de S-Plus Bond “A. Van Acker”. “Naar de uitstap wordt traditioneel reeds lang op voorhand uitgekeken omdat de leden niet weten waar we precies naartoe gaan… Het is dus altijd spannend afwachten en vaak hét gespreksonderwerp op ons laatste Gezellig Samenzijn voor de vakantie.”

De uitstap naar de Waalse hoofdstad viel alvast bijzonder goed in de smaak. “We bezochten de ambachtelijke parfumerie Guy Delforge, genoten van een heerlijk driegangenmenu in Les Tanneurs en kregen tot slot nog een leerrijke rondleiding in de Brasserie Artisanale de Namur. Hier wordt het traditionele Naamse Houppe-bier gebrouwen, het hoeft dan ook niet te verwonderen dat we de dag gepast afsloten met een lekkere bierdegustatie. Het werd m.a.w. voor veel van onze leden weer eens een onvergetelijke dag zonder eenzaamheid, daar doen we het voor!”, stelt Pirolo.

Andere activiteiten

De S-Plus Bond "A. Van Acker" heeft een breed aanbod aan activiteiten voor Halse senioren. Naast deze uitstap is er ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, een Nieuwjaarsconcert in Oostende, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.

Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2023
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief