HALLE - Jeanine Sellemans is al 30 jaar bij de Weight Watchers

C21

HALLE - Jeanine Sellemans is al 30 jaar bij de Weight Watchers

Ww_gr
 
Ww_1_kl
Ww_2_kl
 

Bij Weight Watchers Halle werd Jeanine Sellemans in de bloemetjes gezet en dit niet alleen door haar Halse coach Peggy Van Schepdaal, maar ook door Daisy Van Cauwenbergh, ww-ambassadrice van België.

Jeanine is al dertig jaar lid. Na 2 jaar was ze al 30 kilogram kwit. Dertig jaar later is ze de kilos nog steeds kwijt.
 
Jeanine Sellemans is al 30 jaar Weight Watcherscursist. Toen ze 30 jaar geleden er aan begon, woog ze 92 kilogram. Twee jaar later was ze al 30 kilogram kwijt en dat is tot nu zo gebleven. Zij is naar de Weight Watrchers gekomen op aanraden van haar dokter voor haar gezondheid.
Jeanine Sellemans: “Eerst heb ik gedacht dat het niet ging lukken, maar ik was de eerste week al 3 kilogram kwijt en ik ben doorgegaan”.
 
Ze komt al 28 jaar gratis naar de cursus van Weight Watchers, als Gouden Erelid. Elke cursist die een streefgewicht bereikt dat ligt binnen een BMI van 20 en 25, kan Gouden Erelid worden. Ze hebben 2 verplichtingen: zich 1 maal per maand laten wegen en ze mogen geen 2 kg boven hun streefgewicht wegen. Gedurende al de jaren die ze lid is, is zij nooit boven haar streefgewicht geweest.
 
Wekelijks is Jeanine op haar afspraak, behalve in de vakantiemaanden.
Jeanine Sellemans: “Ik heb namelijk een caravan en trek dan daar naar toe. Ik kom nog wel eenmaal naar Halle om me te laten wegen en in mijn caravan weeg ik alles goed af om op mijn gewicht te blijven”.
 
Voor Jeanine is de wekelijkse vergadering een uitstap met de vrienden. Gedurende de dertig jaar heeft ze ook al veel nieuwe gezichten gezien.
 
Aan de beginners geeft Jeanine een goede raad: “Men moet doorzetten. Als men opgeeft gaat het de eerste weken nog om op zijn gewicht te blijven, maar daarna komen de kilootjes er vlug bij en moet men terug van opnieuw beginnen”.
 
Voor Peggy Van Schepdael was het dubbel feest want zij was ook de coach van Daisy Van Cauwenbergh.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief