Wiskundeleerkracht Tom Amijs (Don Bosco Halle TI) wint Teacher of Excellence Award

C21

Wiskundeleerkracht Tom Amijs (Don Bosco Halle TI) wint Teacher of Excellence Award

Scherm__afbeelding_2023-09-21_om_20
Tom met zijn leerlingen
 

Tom’s buitengewone toewijding aan STEM-onderwijs op het Don Bosco Technisch Instituut in  Halle en zijn jaarlijkse inzet voor de doorstroom van getalenteerde wiskundestudenten naar de  VUB deden Emeritus-professor Clement Hiel (VUB) niet lang twijfelen, hij nomineerde Tom Amijs,  wiskundeleerkracht in Don Bosco Halle TI, meteen voor de “Teacher of Excellence Award” die  jaarlijks wordt uitgereikt aan een Europese STEM-leerkracht.  
Een prijs die leerkracht Tom ook in de wacht sleepte. Hij won de “Teacher of Excellence Award"  van de Amerikaanse SAMPE Foundation, inclusief een bedrag van $500, een certificaat en een  waardevol boek.

Tom, die zelf ook oud-leerling is van de school (afgestudeerd in de richting  Industriële Wetenschappen) geeft nu zijn 29ste jaar les op Don Bosco Halle en is zeer vereerd met  de prijs.  
“Door zijn inspirerende en motiverende manier van lesgeven halen leerlingen het beste in zichzelf  naar boven. Ze ontdekken hun potentieel en worden gestimuleerd om ook zelfstandig aan de  slag te gaan met hun leerstof.” klinkt het ook nog bij Don Bosco Halle TI.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 07 dec 2023
Marc Sluys | 02 dec 2023
Marc Sluys | 30 nov 2023

archief