#hallegeeftgoesting met opvallende ‘Medewerkers op handen’-campagne

C21

#hallegeeftgoesting met opvallende ‘Medewerkers op handen’-campagne

Halleeb_ig1080x1080_vacatures_1
 
Halleeb_ig1080x1080_vacatures_2
 
Halleeb_ig1080x1080_vacatures_3
 
Halleeb_ig1080x1080_vacatures_4
 
Dsc_6472
 
Dsc_6453
 
Dsc_6440
 
Dsc_6449
 
Dsc_6462
 
Dsc_6475_01_01
 

Getalenteerde medewerkers ‘goesting geven’ om voor stad Halle te werken. Dat is het opzet van de opmerkelijke ‘Medewerkers op handen’-campagne die het straatbeeld verovert. Geschikte mensen vinden voor de knelpuntberoepen in onze organisatie is niet eenvoudig. Gelukkig is niemand beter geplaatst dan onze eigen medewerkers om hun toekomstige collega’s over de streep te trekken.#hallegeeftgoesting, zoveel is duidelijk!

Stad Halle is 1 van de grootste werkgevers van Halle. We zoeken voortdurend getalenteerde mensen om onze organisatie te versterken. Je hoeft alleen al onze openstaande vacatures vandaag te bekijken. Van groenarbeider over zorgkundige naar theatertechnicus,… wij hebben alle profielen nodig.

We vinden dat stad Halle zichzelf nog meer in de kijker mag zetten als werkgever. Waarom? Omdat we een moderne organisatie zijn, waar medewerkers kansen krijgen om te groeien.

Troeven om mee uit te pakken

We omarmen work-life balans als geen ander en belonen de dagelijkse inzet van onze medewerkers met voordelen die je misschien niet overal zal vinden.

Veel verlof, flexibele uren, terugbetaling van openbaar vervoerkosten en een geweldige werksfeer. We hebben genoeg troeven om mee uit te pakken. Vandaar dat we het met deze ‘Employer Branding’-campagne groots zien en uitpakken. De komende maanden zal niemand er aan ontsnappen en hopen we heel wat nieuwe medewerkers te verwelkomen.

 Knelpuntberoepen invullen

 De zoektocht naar medewerkers is niet altijd eenvoudig. Stad Halle is een brede organisatie die in veel sectoren actief is. zorg- en verpleegkundigen, technici, maatschappelijk assistenten, kinderbegeleiders… het zijn enkele van de knelpuntberoepen die ook wij in onze organisatie moeilijk invullen. We willen potentiële medewerkers overtuigen door al onze troeven op tafel te leggen.

 Onze medewerkers in de schijnwerpers

Jente Boone maakte een reeks straffe foto's waarin onze eigen medewerkers letterlijk op handen worden gedragen door onze klanten die dagelijks op hen rekenen. Neem bijvoorbeeld rusthuisbewoner Max Peetermans die zorgkundige Mary Atieno in WZC Zonnig Huis, met wat digitale hulp, boven zijn hoofd tilt.

Mary vertelt met een stralende glimlach: "Ik werk sinds 2016 in het WZC Zonnig Huis en ik ben gek op mijn job! Ik ben ook slechts een korte wandeling van 15 minuten verwijderd van mijn werk."

Groeikansen dankzij flexibele planning

Dat is nog niet alles, want stad Halle biedt Mary extra kansen om te groeien in haar functie. "Ik volg momenteel een opleiding tot verpleegkundige, en dankzij een flexibele planning kan ik doorgroeien. Als ik mijn diploma haal, blijf ik graag als verpleegkundige werken in WZC Zonnig Huis."

Nabijheid is een waardevolle troef

Ook bewoner Max voelt zich helemaal thuis. Het is ter ere van zijn 101ste verjaardag dat we vandaag trouwens een taart aansnijden. Hij zegt met een knipoog, "Ik zit hier goed! Mijn kleindochter werkt hier, mijn dochter en schoonzoon werken hier als vrijwilliger en verder krijg ik regelmatig bezoek. De zorgmedewerkers zorgen goed voor me. Hoewel ik nog steeds mijn mannetje sta, weet ik dat ze er altijd voor me zijn als ik hulp nodig heb." Nabijheid is dus een waardevolle troef voor zowel medewerkers als bewoners. De komende maanden delen we veel meer van deze inspirerende verhalen om de pluspunten van een job bij stad Halle in de kijker te zetten.

Onze waarden in sprankelende slogans

Onze gevatte slogans spreken boekdelen. Ze zijn afgeleid van de waarden en normen die onze medewerkers als belangrijk ervaren:

‘Eén voor Halle, Halle voor jou’ – ‘Dienstbaarheid’. Samen werken we elke dag aan een betere toekomst voor duizenden Hallenaren. Doe mee en bouw mee aan het Halle van morgen!

‘Jouw tijd is heilig voor Halle’ – ‘Flexibiliteit’ is onze troef. We streven naar een ideale work-life balans door medewerkers zelf hun rooster te laten bepalen, flexibele uren toe te passen en thuiswerkmogelijkheden te bieden.

‘Halle investeert in jouw toekomst’ – ‘Duurzaamheid’. We maken slimme keuzes die goed zijn voor de planeet en onze medewerkers. We investeren in fysiek en mentaal welzijn, bieden mogelijkheden voor bijscholing en laten je je eigen pad binnen onze organisatie ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En houd vooral de hashtag #hallegeeftgoesting op onze kanalen in de gaten. Die barst van de motivatie (goesting!) en geeft een frisse twist aan onze uitstraling, zowel intern als extern.

Benieuwd naar het overzicht van openstaande vacatures? Dat is terug te vinden opwww.halle.be/vacatures.

Stad Halle als werkgever in cijfers

Stad Halle is 1 van de grootste werkgevers in Halle. 624 mensen personeelsleden en dat in uiteenlopende functies.

70 arbeiders zijn, werkzaam binnen de verschillende uitvoeringsploegen. We hebben ook 91 zorg- en verpleegkundigen in dienst. 46 kinderbegeleiders werken in onze kinderdagverblijven en er zijn verder nog 135 administratieve medewerkers en maatschappelijk assistenten aan de slag. Het zijn maar een paar profielen die we het hele jaar door zoeken.

108 vacatures

We zoeken voortdurend naar bekwame mensen voor verschillende functies. Vorig jaar werden er 108 vacatures opengesteld. En voor sommige functies hoeven kandidaten niet eens te wachten op een vacature. Wie zich als zorg- of verpleegkundige kandidaat stelt, kan altijd solliciteren omdat het 1 van de knelpuntberoepen is.

Onze medewerkers vormen de hoekstenen van onze organisatie. Gelukkig rekenen we ook op de hulp van vrijwilligers. In 2022 stonden 333 vrijwilligers paraat om ons mee te helpen.

Nabijheid is een troef

 

Vorig jaar kwamen 284 medewerkers te voet of met de fiets naar het werk. Samen legden ze 188.000 km af. De nabijheid als werkgever is dan ook een troef die Stad Halle graag uitspeelt. En wie verder woont kan met het openbaar vervoer komen. Die vervoerskost betaalt de stad zelfs terug. 64 personeelsleden maakten er vorig jaar gebruik van. Ook fietsers kunnen op een voordeel rekenen. Zo leasden al 66 mensen een fiets via de stad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2023
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief