Fanfare en Harmonie schitterden met Astrid Stockman in HALLE

C21

Fanfare en Harmonie schitterden met Astrid Stockman in HALLE

Dsc_0522
 
Dsc_0526
 
Cultuurcentrum ’t Vondel was goed gevuld met muziekliefhebbers op 25 november 2023. Zij konden niet enkel genieten van de Sint-Martinusfanfare en de Harmonie Sinte-Cecilia van Halle, maar ook van zangeres Astrid Stockman.
 
Sopraan Astrid Stockman oogstte succes als operaster in heel Europa, maar is van vele markten thuis. Zo speelde ze mee in de musical Charlie and the Chocolat Factory en brengt ze met Liesbeth Devos Nederlandstalige parels als het duo ‘Stokman & Vos’. En ze gooide hoge ogen in de Slimste Mens ter Wereld. Maar bovenal heeft ze een prachtige stem. Dat bleek nog maar eens op het concert van verleden zaterdag. Samen met de Halse fanfare en harmonie kon ze schitteren in I Dreamed a Dream uit Les Misérables, Summertime van Gershwin, I Shall Love But Thee van Jan Van der Roost en It’s O So Quiet van Björk. Om in het thema te blijven, bracht het 50-koppige orkest ook een instrumentale versie van de musicals Elisabeth en West Side Story. Als bisnummer weerklonk Ne Partez pas sans moi, in een bewerking van dirigent Bono Depoorter.
 
Nu is het uitkijken naar het volgende concert op zaterdag 6 april 2024, eveneens in cc ’t Vondel. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de muzikanten, Kaffee De Sleutel of via info@khhalle.be of sintmartinusfanfare@hotmail.com.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief