HALLE - Lions Club Kasteel van Gaasbeek nodigt u uit

C21

HALLE - Lions Club Kasteel van Gaasbeek nodigt u uit

Flyer_muziekkapel_2024_a51
 
Flyer_muziekkapel_2024_a52
 

 De Lions Club Kasteel Van Gaasbeek presenteert met trots een exclusief concert op 30 mei 2024, in het cultureel centrum 't Vondel te Halle.

Dit jaar hebben ze een spectaculaire upgrade voor u in petto: de Koninklijke Muziekkapel Luchtmacht zal het podium betreden, vergezeld door niemand minder dan WIM SOUTAER! Wim Soutaer, bekend van zijn betoverende stem zal zijn talent inzetten ter ondersteuning van ons nobele doel.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van dit bijzondere moment en ons te vergezellen voor een avond vol muzikale magie en gemeenschapsgeest. Koop uw kaarten nu op https://www.lionsgaasbeek.be onder rubriek evenementen en verzeker uzelf van een plaats bij dit unieke concert!

We bieden we een exclusieve VIP-ervaring aan, inclusief een heerlijke receptie om 19.00 uur, met hapjes en drankjes inbegrepen in de prijs. Na het concert nodigen we u uit om gezellig na te praten tijdens de receptie in Restaurant Met Sense, naast CC ‘t Vondel.

 Mis dit niet! We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 30 mei voor een avond vol prachtige muziek en gedeelde vreugde ter ondersteuning van onze goede doelen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2024
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief