HALLE - Okra Buizingen bestaat 50 jaar

C21

HALLE - Okra Buizingen bestaat 50 jaar

Editiepajot_halle_okra_foto_olaf
De jarigen werden door burgemeester Pieters in de bloemetjes gezet. (Foto Olaf)
 

Okra Buizingen viert volgend jaar zijn gouden jubileum. Dit gaat gevierd worden op 5 juni. Vanaf volgend jaar zal men maandelijks een kaartnamiddag georganiseerd worden. In de loop van volgend jaar zullen de vergaderingen plaatsvinden in hun nieuw clublokaal.

 
De clubdagen werden in overleg met het bestuur vast gelegd op de tweede en vierde dinsdag van iedere maand. Op iedere tweede clubdag van de maand zal er vanaf maart een prijskamp kaarten georganiseerd worden. Voor alle andere leden zullen er nieuwe gezelschapspelen voorhanden zijn.
 
Volgend jaar zal Okra Buizingen zijn intrek nemen in hun nieuw clublokaal gelegen in de Octaaf de Kerckhove d’Exaerdestraat (de oude gebouwen van Ommekaar). Dit zal wel niet op de eerste clubdag van januari zijn doch hopelijk in februari omdat de aanpassingswerken vertraging hebben opgelopen.
 
Op de laatste vergadering van het jaar werden drie jarigen in de bloemetjes gezet. Josephine Sleeuwagen werd er 80. Pierre Pelicaen mocht 85 kaarsjes uitblazen en Camilla Pelicaen 90. Zij werden allemaal in de bloemetjes gezet door burgemeester Pieters.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2009
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief