AFFLIGEM - Liberalen verenigen zich voor de Gemeenteraadsverkiezingen

C21

AFFLIGEM - Liberalen verenigen zich voor de Gemeenteraadsverkiezingen

Img_9366
 

Voor U en  Open Affligem gaan samen naar de kiezer. Deze samenvoeging benadrukt de openheid en liberale waarden waar beide partijen voor staan en waar zij naar streven in het lokale bestuur, zeggen Tim Herzeel en Ludo Vandervelden.

In het belang van hun ideologie hebben de liberale partijen in Affligem besloten om de krachten te bundelen en gezamenlijk naar de kiezer te trekken. De partij Voor U sluit zich aan bij Open Affligem. Deze samenvoeging benadrukt de openheid en liberale waarden waar beide partijen voor staan en waar zij naar streven in het lokale bestuur.

"Open" is een term die perfect past bij de liberale idealen: transparantie, toegankelijkheid en vrijheid. Door samen op te trekken, streven we ernaar om een sterker resultaat neer te zetten dan we individueel zouden kunnen. 

Deze verenigde kracht stelt ons in staat om met krachtige liberale recepten en ideeën een significante impact te hebben op het lokale beleid van Affligem.

Een Nieuw Pagina voor Affligem, een voorbeeld voor de rest van Vlaanderen

De samenwerking tussen Voor U en Open Affligem markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de lokale politiek. 

Met een verenigde liberale stem zullen we ons inzetten voor het verbeteren van de levenskwaliteit van alle inwoners van Affligem, door te focussen op innovatie, duurzaamheid, en het creëren van nieuwe kansen voor iedereen (van jeugd tot ondernemer tot derde leeftijd).

Hopelijk krijgt onze rationale beslissing ook in Vlaanderen navolging en zorgt zij voor een politieke herverkaveling en samenwerking tussen alle liberalen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief