GOOIK - Open Vld raadsleden schenken hun zitpenning aan Haïti

C21

GOOIK - Open Vld raadsleden schenken hun zitpenning aan Haïti

Editiepajot_open_vld

Naar analogie met de Tsunami-ramp schenken de Gooikse Open Vld gemeenteraadsleden Philip Willems, Christa Dermez en Nicky Bellemans hun zitpenning van de gemeenteraad van januari aan het goede doel voor de wederopbouw van Haïti. Tevens zal hun collega uit het OCMW, Maurice Van Huychem ook zijn verantwoordelijkheid nemen.

Er zijn vele gemeentebesturen die geld overschrijven aan deze getroffen streek, maar misschien is het nu het moment dat de politici zelf ook eens tonen dat ze hun hart op de goede plaats hebben. Volgens de Verenigde Naties is dit de ergste ramp in het bestaan van deze organisatie. Daarbij komt nog dat Haïti één van de armste landen in de wereld is. Vandaag is de ramp nog erger geworden door een nieuwe aardbeving, bijna even zwaar als de vorige.
 
“Enkel toekijken is nu niet de boodschap, daarom willen wij als Open Vld ook onze PERSOONLIJKE duit in het zakje doen. Wij roepen alle Gooikse collega’s-politici op hetzelfde te doen. Zo laten we zien dat we niet enkel als gemeente, maar ook als politici een inspanning willen leveren zodat dit land terug kan heropgebouwd worden”, aldus Open Vld Gooik.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2010
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief