GOOIK - Nieuwe huisstijl voor de gemeente Gooik

C21

GOOIK - Nieuwe huisstijl voor de gemeente Gooik

Gooik_nieuw_logo_
 

De gemeente Gooik pakt uit met een nieuwe huisstijl. Er is een nieuw logo, het informatieblad krijgt een opsmuk en kleurpagina’s en de nieuwe website is in juli operationeel.

Het gemeentebestuur heeft de laatste maanden zeer hard gewerkt aan de creatie van de nieuwe huisstijl. “Ook onze gemeente mag de trein van de digitale technologische evolutie niet missen”, begint burgemeester Michel Doomst het verhaal. “Zo opteert de gemeente voor een fris en modern logo. In het logo ziet u Gooik als een opkomende zon achter de landelijke heuvels van de ‘Parel van het Pajottenland’. De kleuren zijn fris groen en geel-oranje. Het zal te zien zijn op alle gemeentelijke brieven en omslagen, in de gemeentelijke infobladen en op de homepage van onze nieuwe website die er binnen een paar maanden aankomt. Het vorige wapenschild met de drie hamertjes zal enkel nog dienen voor wat promotiemateriaal.”
Ook Info-Gooik wordt in een modern kleedje gestoken. Vanaf nu kan de gemeente de teksten illustreren met foto’s. Elke rubriek krijgt zijn eigen kleurtje. “De lezer kan snel de informatie opzoeken die hij wenst over cultuur, sport, jeugd, middenstand,..” , voegt informatie-ambtenaar Ludo Dehandschutter toe. Momenteel wordt het infoblad driemaandelijks verdeeld. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief