Drie dagen feest in OETINGEN

C21

Drie dagen feest in OETINGEN

Editiepajot_gooik_foto_michiels_1
Foto in de tent. - Foto Kos
 

Het kermisgebeuren speelde zich hoofdzakelijk af in een nieuwe locatie nl een grote tent op een weide langs de Turkeyestraat. Vrijdag was er een retrofuif georganiseerd door de scouts: heel goede opkomst en goeie ambiance met liedjes van de jaren 70, 80 en 90.  De scouts waren heel tevreden. Op zaterdagavond: muziek werd gebracht door muziekgroep 'RENDAN' (de vroegere criminals). De tent zat goed vol, tafels en stoelen moesten worden bijgeplaatst. Met een uurtje vertraging ging Oetingen uit de bol tijdens 'Oetingen zingt', iedereen zong uit volle borst mee en de ambiance was compleet.

Zondag: naar jaarlijkse gewoonte trok het ontbijt, ook geserveerd in de tent, weer heel veel mensen. Een volledig ontbijtbuffet werd aangeboden voor slechts  2 euro.
Om 10 uur was er in de tent, een misviering met een gospelkoor uit Asse. Een 30- koppig koor, instrumentenspelers inbegrepen, brachten het beste van zichzelf. De misviering trok heel wat meer mensen dan gewoonlijk en iedereen was zeer enthousiast. Het werd een eucharistieviering om nooit meer te vergeten.
Maandagnamiddag kwamen dan de senioren van de streek naar de tent voor een dansnamiddag.
“ De organisatie was tevreden van het weekend , een kermisprogramma waar ze maanden aan werkten”, vertelde een vermoeide Pascale Michiels.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2010
Marc Colpaert
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief