OETINGEN - Op stap met VTB Vlaamse Wandelaarsbond

C21

OETINGEN - Op stap met VTB Vlaamse Wandelaarsbond

Walking_feet

Op zondag 26 september kan je mee voor een prachtige natuurwandeling door Neigembos en het landelijke Lieferinge. Wandelbezoek langs en door Neigem met de kapel van Bevingen en het waterkasteel, de Molen- en Lieferingebeek, het Coolsenhof en Bokkendries. Vertrek 14 uur aan de kerk van Neigem. Deelname met wandelkaartje gratis.

Op zondag 3 oktober gaat het naar de Vlaamse Ardennen en La Picardie Walonne, over de uitlopers van onze Vlaamse Ardennen, langs en door Beau Site, Mont Saint Laurent en de beekvalleitjes van Ruisseau St.Martin, - Sourdiau en – Houssier … Wandelkaartje met beschrijving ter beschikking. Deelname gratis. Vertrek 14 uur aan de kerk van Saint Sauveur ( 5 km zuid Ronse en Ellezelles).
Ten slotte is er op zondag 10 oktober een uitstap per bus naar Breda voor een geleid bezoek aan deze Noord Brabantse stad en een boottocht in het natuurreservaat De Biesbosch. Deelname € 47 of 53 geleide bezoeken, boottocht ochtendkoffie en middagmaal inbegrepen.
Verdere inlichtingen: VTB/VAB/VWB Oetingen/Gooik tel/fax.:054-56.76.35 of GSM 0475-20.05.90 pol@talloen.com .   Vooraf deelname melden is gewenst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2010
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief