Geert Snauwaert kampioen “Zwaarste Pompoen” van GOOIK

C21

Geert Snauwaert kampioen “Zwaarste Pompoen” van GOOIK

Editiepajot_gooik_jaarmarkt_zwaarste_pompoen_foto_manu_buysse
Foto's © Manu Buysse
 
Editiepajot_gooik_jaarmarkt_zwaarste_pompoen_foto_manu_buysse__1_
Foto's © Manu Buysse
 

Zaterdag, tijdens de Jaarmarkt van Gooik, was er de enige Reuze Pompoen weging van de streek. Al enkele jaren op rij wordt dit evenement er georganiseerd.

Dit jaar waren er maar liefst 94 deelnemers met ongeveer een totaal van 5 ton aan pompoenpracht. Om er voldoende spanning in te houden waren er verschillende categorieën. Zo is er de zwaarste pompoen van Gooik voor volwassenen en voor kinderen.
Dit jaar ging de zwaarste pompoen van Gooik naar Snauwaert Geert die het haalde met een knappe 79.80Kg. Hij was ook de winnaar van vorig jaar. En bij de kinderen ging Leen Van Schepdael met haar 75.20Kg zware pompoen aan de haal met deze prijs.
Bij de kinderen ging Dries Buysse aan de haal met de hoofdprijs. Hij bracht een kanjer van 236Kg mee. Erich Meert was tweede met 185 Kg en Lisa Meert sloot het podium af met maar liefst 169Kg.
Bij de volwassenen was het Wouter De Wever die de eerste prijs behaalde met een prachtige pompoen van 262Kg. Op de hielen gevolgd door Manu Buysse met 220Kg en Johan De Wever met maar liefst 200Kg rond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2010
Manu Buysse
Manu Buysse
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief