GOOIK / ROOSDAAL - Dansen voor mensen met een beperking

C21

GOOIK / ROOSDAAL - Dansen voor mensen met een beperking

Editiepajot_gooik_hanne_1
Hanne is er klaar voor. - Foto © Marc Colpaert
 

 

In januari start in de sporthal Koornmolen in Gooik een nieuw project: dans voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Ze gaan van start met een 10-lessen reeks, indien dit aanslaat, kan het in de toekomst uitgebreid worden.

Hanne Van den Abbeel(22) uit Roosdaal studente lichamelijke opvoeding is de stuwende kracht achter dit project. “ In onze streek bestaat zoiets niet, dus ik dacht waarom dit niet eens proberen. Ik ga samen met een vriendin Tine Moons uit Liedekerke en medestudente lichamelijke opvoeding, de nodige danslessen geven aan kinderen met een verstandelijke beperking. De lessen gaan door in het gemeentelijk sportcentrum de Koornmolen in Gooik. Wij krijgen de steun van de gemeente Gooik, de dansvereniging vzw Dance-Inn en de vzw DAIS (een sportclub voor personen met een verstandelijke beperking).

De danslessen voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, worden begeleid door zowel dansleerkrachten als studenten lichamelijke opvoeding. De kostprijs bedraagt 25 euro voor 10 lessen en ze gaan van start vanaf zondag 16 januari. De lessen gaan niet door tijdens het eerste weekend van de krokusvakantie in het gemeentelijk sportcentrum Koornmolen.

Meer info over deze danslessen zijn te verkrijgen bij Dance-Inn 0476/90.88.53 of

 

www.dance-inn.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief