GOOIK - NEIGEM ZVC kampioen in derde nationale

Gooik-Neigem ZVC was met 8-2 zeker van de titel. - Foto's © Marc Sluys

Gooik-neigem_zvc_kamp_1
Foto's © Marc Sluys

Gooik-neigem_zvc_martin

De wedstrijd Gooik-Neigem ZVC - Kickstar Celles in de Korenmolen in Gooik endigde op  8-2. Hiermee kan Gooik-Neigem ZVC zich opnieuw kampioen kronen in derde nationale. Voor het bestuur en de spelers kon het feest vrijdagavond starten. Dit gebeurde met een drankje, een douche en vele felicitaties.

Toch begon de wedstrijd met een spannend evenwicht tussen de beide ploegen. Gooik-Neigem ZVC scoorde eerst maar kort nadien volgde een tegenpunt van Kickstar. Pas toen het 2-1 werd vond Gooik-Neigem ZVC het ritme. Bij de rust stond het 5-1.
Tijdens de tweede helft bleef Gooik-Neigem ZVC de kansen opstapelen. De Gooikse ploeg controleerde de wedstrijd en kon naar het einde toe de wedstrijd afmaken met een prachtige 8-2.