Landelijke Gilde OETINGEN trekt naar de Champagnestreek

C21

Landelijke Gilde OETINGEN trekt naar de Champagnestreek

Champagnestreek_ep
 

Op  zaterdag 30 april trekt de Landelijke Gilde van Oetingen naar de Champagnestreek. Het vertrek naar Venteuil is voorzien om 6u15 op het Kerkplein van Oetingen. Op de autocar wordt er een klein ontbijt aangeboden.

Rond 10u30 worden we ontvangen op het domaine waar we via allerhande proeverijen een uiteenzetting van druif tot champagne krijgen. ’s Middags wordt er een streekgebonden maaltijd voorzien bestaande uit een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, kaasschotel, dessert en koffie. Dit alles met aangepaste champagne à volonté. In de namiddag bezoeken wij de wijngaarden met de nodige deskundige uitleg verstrekt door de lokale champagneboer. Als afsluiter van de dag rijden we met de bus door de bekendste straat van de champagnestreek met name “ Avenue de Champagne”, waar de grote gecommercialiseerde champagnehuizen zoals Möet et Chandon , Mercier en dergelijke te bezichtigen zijn. In Epernay, “la capitale de champagne”, wordt een vrij moment ingelast.Omstreeks 19u00 wordt de terugreis van Epernay naar Oetingen aangevat en dit zonder tussenstop. Aankomst te Oetingen omstreeks 23u00.
Er zijn momenteel nog een tiental plaatsen vrij. Indien dit programma u smaakt en je wenst gebruik te maken van de verplaatsing in groep dan neem je nog inschrijvingen via overschrijving op volgend rekeningnummer:734-1540001-38 met vermelding: champagne + naam + GSM- of TEL-nr.
De totaalprijs voor deze dag bedraagt voor leden 60 euro en voor niet-leden 70 euro per persoon.
Enkel betaling via inschrijving vóór 13 april geldt als inschrijving voor deze dag.
Voor extra informatie: Abiels Jean-Marie - 0474 / 52 02 23 of De Dier Agnes 0473/ 89 39 42.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2011
Yves Hendrickx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief