GOOIK – Tien jaar Zomercafé

C21

GOOIK – Tien jaar Zomercafé

Tien_jaar_zomercafe_p200

Op zaterdag 25 juni bestaat het Zomercafé aan de Dorpsstraat 8 in Gooik tien jaar en dat wordt uiteraard gevierd met een ganse dag feest.

De festiviteiten starten om 15 uur met een heuse verjaardagsreceptie onder klassieke begeleiding van Muziek Op Maat (Saskia en Ilona Swalus, Veerle De Reu, Nele Stuyck).
Daarna staan ondermeer Madingma  (Stefan en Diederik Timmermans, folkhelden van het eerste uur), The Fortunate Few (Jan-Pieter en Joke Delcour, Jonas De Meester, Frank Van Overstraeten en Ludo Stichelmeyer met folkrock), Berlaen (Wouter Berlaen en Tom Kestens met radio1-hits in 't Zults) en Thierry Crommen (mondharmonica-virtuoos van wereldklasse) er op het podium.
Dat allemaal op en rond het Zomercafé. Alle concerten kan men er op een groot scherm volgen. Afsluiter: Een heuse Zomercafé-Retro-Party waarbij dj’s Pieter De Wagter en T~Munèz de grootste hits van de voorbije tien jaar zomercafé aan elkaar mixen.
ZOMERCAFÉ-KOPPELS GEVONDEN
Op zaterdag 25 juni worden ook de foto's tentoongesteld van de 12 zomercafé-koppels die zich hebben aangemeld voor de fotosessie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief