GOOIK - Vierde Pareltreffen met lucht gekoelde wagens

C21

GOOIK - Vierde Pareltreffen met lucht gekoelde wagens

Editiepajot_bart_devill__pareltreffen_gooik_2011
Foto © Bart Devillé
 

Wim Devillé, Gaetan De Cloedt, Luc De Man, Dimitri Barbé, Tim en Koen Deweerdt zijn momenteel volop aan de slag met de voorbereidingen voor hun Pareltreffen 4 op het atletiekplein in Gooik (centrum). Dit vierde Pareltreffen vindt plaats zondag 18 september vanaf 10u. De eerste honderd deelnemers (-sters) krijgen een gratis t-shirt.

Het gebeuren beperkt zich niet tot de voorstelling van luchtgekoelde wagens, er is een stand waar wisselstukken, onderdelen en andere gadgets kunnen worden aangekocht, vanaf 11u wordt er ook gezorgd voor kinderanimatie en vanaf 14u live muziek. Om 13u start dan een tocht met de wagens door het Pajottenland en om 16u vindt dan de prijsuitreiking plaats.
De organisatoren zijn vol lof over de medewerking van de gemeente en ook wijzen zij er op dat er nog nooit wanklanken te horen waren bij de plaatselijke bevolking. Bezoekers kunnen er trouwens gratis in op 18 september!
Vorig jaar telde men meer dan 100 deelnemers , waar onder enkele buitenlanders en zowat 500 bezoekers. Gezien het Pareltreffen steeds in stijgende lijn gaat hoopt men dit jaar nog op meer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief