GOOIK - Govok extra in de kijker

C21

GOOIK - Govok extra in de kijker

Govok_1
 
Govok_2

Nadat de eerste ploeg van Govok Gooik nipt strandde op een derde plaats in de Eerste Divisie ( en bijgevolg op één puntje de promotie naar Nationale aan zijn neus zag voorbijgaan), mochtten de gooikse jeugdploegen de voorbije maand de kroon op het werk zetten na een jaartje intensief volleyballen. De eindbalans ziet er dan ook gewoonweg schitterend uit :

 
-         De E-jeugd ( de jongsten van de club, geboortejaar 1997 en jonger) mochten zich kronen tot Bekerwinnaar van Vlaams-Brabant ( op 27/4 in Heverlee) en verdienden aldus een ticket voor de finales van Vlaanderen. Op zondag 25 mei haalden zij hier ook, zonder setverlies, de hoogste trede van het podium. Een gouden medaille dus en terecht oververdiend “Kampioen van Vlaanderen”.
-         De D-jeugd ( geboortejaar 1995 en jonger) verloor in de halve finale van de Beker van Vlaams-Brabant
-         De C-jeugd ( geboortejaar 1993 en jonger) werd tweede in de reguliere competitie van Vlaams-Brabant
-         De B-jeugd ( geboortejaar 1991 en jonger) werd Bekerwinaar van Vlaams-Brabant  ( op 27/4 in Heverlee) en behaalde brons op de Vlaamse bekerfinales ( op 11/5 in Roeselare)
-         De A-jeugd ( geboortejaar 1989 en jonger) was reeds einde februari mathematisch zeker als Kampioen van Vlaams-Brabant in de reguliere competitie,  Bekerwinnaar van Vlaams-Brabant ( op 27/4 in Heverlee), Kampioen van Vlaanderen ( op 3/5 in Houthalen), bronzen medaillist op de Vlaamse Bekerfinales ( op 10/5 in Roeselare)  en bronzen medaille op het Belgisch Kampioenschap ( op 17/5 in Charleroi)
 
Voor Govok Cammaert Gooik een schitterend resultaat, een bewijs van de schitterende jeudgwerking.  Twee Vlaamse Kampioenen en een bronzen medaille op een Belgisch Kampioenschap, een hoogstuitzonderlijke prestatie.
 
Bijgevoegd vindt u een foto van de E-jeugd(grote foto) na het behalen van de Vlaamse Kampioenstitel en een foto van de A-jeugd bij het behalen van de bronzen medaille op het Belgisch Kampioenschap. Meer info : www.govok.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2008
Marc Colpaert
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023
Marc Colpaert | 18 mei 2023

archief