GOOIK - Nieuwe kinderkribbe in Leerbeek

C21

GOOIK - Nieuwe kinderkribbe in Leerbeek

Colpaert_gooik_kribbe_1
 
Colpaert_gooik_kribbe_2
Colpaert_gooik_kribbe_3
Colpaert_gooik_kribbe_4
 

Het OCMW van Gooik in samenwerking met het gemeentebestuur heeft zopas de deuren van een nieuwe kinderkribbe geopend in Gooik. Naast de gemeentelijke kleuterschool van Leerbeek werd een gebouwd geplaatst met een capaciteit voor 22 kindjes. OCMW Voorzitter Jo Baert : " Wij zijn nog maar enkele dagen open en nu al hebben wij 11 kindjes ingeschreven, na de grote vakantie zal dit zelfs 20 kinderen zijn. Daaruit blijkt nogmaals dat dit initiatief een goede zaak was. Ik denk dan ook dat tegen het einde van dit jaar onze maximum capaciteit van 22 kindjes zal bereikt zijn.”

Katrien Neuckermans, bijgestaan door Linsey, Marlies en Kelly(foto) zorgen momenteel voor de 11 kindjes. “ De ruimte van de kinderkribbe is in twee delen opgesplitst, de kindjes tot 18 maanden en deze ouder dan 18 maanden. Verder is er een aparte slaapruimte voorzien en  is er een kleine keuken. De fruitpap voor de kleintjes wordt elke dag vers aangemaakt,” aldus de verantwoordelijke Katrien Neuckermans
De kleintjes hielpen mee om de kinderkribbe plechtig te openen met het oplaten van enkele ballonnen. De harmonie De Vrede zorgde voor de muzikale noot.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief