GOOIK - Terheyde Cycling Team

C21

GOOIK - Terheyde Cycling Team

Editiepajot_gooik_ter_heyde_1
Het Terheyde Cycling Team (Ingezonden foto)
 

Geert De Moyer en Johan De Roeck richten samen Terheyde Cycling Team alias J&G Cycling Team op. Het team bestaat uit een tiental wegrenners in de Vlaamse Wielerfederatie en een formatie van een vijftal dames met als speerpunt toenmalig Belgisch Kampioene Joyce Vanderbeken. Het cross- en wegseizoen samen waren goed voor 36 overwinningen.
Geert De Moyer en Johan De Roeck trokken zich terug als voorzitters, hiermee werd ook de dames formatie stopgezet. Wim Blaton was reeds bestuurslid en neemt de fakkel van voorzitter over. J&G Cycling Team hoort tot het verleden en ‘Pajottenland Sportief’ is de nieuwe officiële benaming van de club. De wielerploeg gaat door op hetzelfde elan, naast de VWF rijden de wegrenners ook de regionale wedstrijden bij de Belgische Wielerbond. Wim zet naast de wielerploeg nu ook een loop- en duatlon team op poten. In 2010 behaalden wij 9 overwinningen.

2011
De wielerploeg blijft als een trein over de rail denderen en is goed voor 13 mooie overwinningen. Ook het running team behaalt zijn eerste successen met 2 overwinningen in joggings en 2 stuks in de Run&Bike. We promoten deze tak van het team ook met een eigen jogging in Herne.
Dit jaar haalde dit team 19 overwinningen.

2012
Dit jaar hopen we de vruchten te plukken van enkele jonge renners die wij al enkele jaren zien groeien. We hopen dat ook zij hun steentje gaan bijdragen tot het behalen van succes.
Ook in het duatlon project willen we de lat iets hoger leggen en hopen we op mooie resultaten van deze tweemansploeg. De duatleten vormen de speerpunten van het running team die voorts uit recreatieve joggers blijft bestaan.

Sportief programma

Net al voorgaande jaren willen we in een zeer ruim wedstrijdprogramma aanwezig zijn. We zijn er in vele wielerwedstrijden, joggings, duatlons, Run&Bike, mountainbike,…

Wielerprogramma:
Met 10 renners willen we in de hoogste categorie van de Vlaamse Wielerfederatie (VWF) onze wedstrijden uitpikken en domineren.
Meer nog dan vorige jaren willen we er in blok staan, voor elkaar door een vuur gaan en op die manier ons een weg naar succes banen.

De voornaamste afspraken van het seizoen zijn de VWF wedstrijden in onze regio. Onze elites zonder contract rijden echter ook in de lokale profwedstrijden te Geraardsbergen en Viane.

Voorzitter: Wim Blaton

Secretaris: Johan De Roeck

Penningmeester: Yorick Lison.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2012
Marc Colpaert
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief