GOOIK - Zeven jaar Zomercafé

C21 Css

GOOIK - Zeven jaar Zomercafé

Colpaert_gooik_zomercafe_1
 

Op zaterdag 28 juni werd zeven jaar zomercafé gevierd, onder het motto 'hip hip hip iedereen VIP'. De plaats van gebeuren was het zomercafé zelf zoals men het nog nooit eerder had gezien. De organisatoren zorgden voor cocktails, hapjes, live-muziek en een zeer gezellig sfeertje. Heel wat mensen kwamen een kijkje nemen en genoten ondertussen van een drankje en een hapje.

 
Op woensdag 6 augustus gaan de mensen van het Zomercafé er eindelijk in slagen om niemand minder dan 'Sarah Bettens' met haar band naar Gooik te halen. Ze geeft die dag een uniek concert in zaal Familia. Zij zorgen voor een gezellig ingerichte zaal Familia, Sarah voor een nooit eerder gezien akoestisch concert met al haar Amerikaanse muzikanten! Bovendien is dit vrijwel het enige concert van 'Sarah Bettens & band' deze zomer in Vlaanderen!
Kaarten zijn vanaf vandaag te koop in het zomercafé. telefonisch of via mail reserveren is niet mogelijk. Kaarten kosten 20 euro en kunnen enkel cash worden betaald aan de toog van het Zomercafé. Zij voorzien slechts 300 plaatsen,wees er dus best snel bij.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief