GOOIK - Petanquetornooi Kesterkriebels groot succes

C21

GOOIK - Petanquetornooi Kesterkriebels groot succes

Colpaert_gooik_kesterkriebels_1
 

De 4de editie van het Kesterse petanquetornooi, georganiseerd door de vereniging Kesterkriebels, op 4, 5 en 6 juli aan de terreinen van de pastorij  was een groot succes! Maar liefst 20 ploegen – samen een 100-tal spelers - namen op vrijdag en zaterdag het tegen elkaar op,  om uit te maken wie de finale mocht  spelen, op zondag. “ De deelnemers kwamen zowel uit Kester, Oetingen, Strijland en Leerbeek. De eindstand was een eerste plaats voor: Toontjes (Familie Anthoons), en een gedeelde 2de en 3de plaats: PC Kopamani (Familie De Dobbeleer) en Amigos en juniors”, vertelde Inge Jacobs van Kesterkriebels.

De eerste 2 dagen speelden alle ploegen in totaal 6 wedstrijden. De beste 10 gingen door naar de finale op zondag. De beste 3 ploegen kregen uiteindelijk een mooie trofee, geschonken door de gemeente Gooik.
Elke deelnemer kreeg bovendien een mooie prijs mee naar huis en werd zondag ook getrakteerd op een gratis aperitief. Een formule die bijzonder aansloeg want elk jaar bieden er zich steeds nieuwe ploegen aan om deel te nemen. Dit jaar is er daarom door de dienst Openbare Werken van de gemeente een 5 de terrein aangelegd, zodat er uiteindelijk plaats was voor 20 ploegen. Ook zij zijn jaarlijks op post om hun aangelegde terreinen te komen inspelen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 15 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022

archief