Nieuwe bloemenzaak aan rotonde in GOOIK

C21

Nieuwe bloemenzaak aan rotonde in GOOIK

Colpaert_gooik_nieuwe_zaak_bloemen
Een nieuwe bloemenzaak in Gooik. - Foto © Marc Colpaert
 

Jeroen De Ridder(34) opende zopas ter hoogte van de rotonde in Gooik een nieuwe bloemenzaak. Een uitstekende ligging voor een speciale zaak aldus de zaakvoerder.

Jeroen De Ridder uit Gooik is al jaren bezig met bloemen en planten. Nadat ik afgestudeerd was als florist heb ik zeven jaar gewerkt op het koninklijk paleis in Brussel. Ik moest ondermeer de privé vertrekken van Prins Philip en Prinses Mathilde opfleuren en ook zorgen voor de bloemen tijdens banketten die er georganiseerd werden. Nadien werkte ik nog een jaar bij een bedrijf dat decoratie artikels maakte. Enkele maanden geleden besliste ik om zelfstandig een zaak te openen. En waar kan dit beter dan naast de drukke Edingsesteenweg in Gooik”, sprak Jeroen. Hij maakt er een punt van dat zijn zaak onbespoten bloemen verkoopt. “ Ik ga voor puur natuur, daarom geen bespoten bloemen in mijn zaak en mijn planten krijgen geen kunstmest toegevoegd. Ze groeien daardoor misschien niet zo vlug, maar de kwaliteit is veel beter. Ik ben blij dat ik in mijn eigen dorp de mensen iets speciaals kan aanbieden”, verzekerde Jeroen.

De nieuwe zaak van Jeroen is gelegen langs de Edingsesteenweg 111 ter hoogte van de rotonde in Gooik. De zaak is elke dag open van 10 tot 18.30 uur, op maandag en zondagnamiddag is de zaak gesloten.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2012
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief