GOOIK - Kesterse fanfare bloeit weer als tevoren

C21 Css

GOOIK - Kesterse fanfare bloeit weer als tevoren

Processie2008
 

De Koninklijke Fanfare Sint-Martinus uit Kester onderging het voorbije jaar een ware metamorfose. Mede onder invloed van de nieuwe voorzitter Willy Juwet, nam het aantal muzikanten stelselmatig toe. Ook het aantal optredens steeg voortdurend. Nu zijn ze regelmatig te gast op activiteiten zoals Gooikoorts, het Waanzinnig Weekend in Herfelingen, diverse straatfeesten… De fanfare kreeg ook een eigen tijdschrift (Naklanken), dat momenteel reeds door meer dan 250 families wordt gelezen, en de website werd vernieuwd.

De fanfare is ook actief op het internet sinds april 2006. Eind juni werden de muzikanten van de fanfare in een nieuw kleedje gestoken (een uniform), dus werd ook de website grafisch in een nieuwe outfit gestoken! Dit opent vele perspectieven. Zo kan je op de website abonneren op het tijdschrift Naklanken, inschrijven op de gratis elektronische nieuwsbrief, kaarten bestellen voor komende concerten, de activiteitenkalender bekijken, foto’s bekijken… Omdat de fanfare gesteund wordt door meer dan 250 gezinnen, willen ze graag iets terug doen. Binnenkort kan er op de website geregeld een leuke prijs gewonnen worden.
 
Abonneren op Naklanken en/of de elektronische nieuwsbrief of gewoon wat rondsnuffelen kan vanaf nu terug op de vernieuwde website www.fanfarekester.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2008
Jonas De Maeseneer
Jonas De Maeseneer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2022
Marc Colpaert | 21 jun 2022

archief