Verkeersongevallen in LENNIK, GOOIK en HERNE

C21

Verkeersongevallen in LENNIK, GOOIK en HERNE

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Lennik en Gooik gebeurde een ongeval, waarbij alleen stoffelijke schade te betreuren viel. In Herne was er één licht gewonde bij een verkeersongeval op de Ninoofsesteenweg.

Verkeersongeval met stoffelijke schade aan huisnummer 81 op de Lenniksesteenweg in Lennik. VDS.E. reed met zijn voertuig Dacia richting Asse. Thv het huisnummer 81 wilde hij rechtsomkeer maken en reed met zijn voertuig in een berg zand. Lichte schade aan het voertuig. Bestuurderwerd niet gekwetst.
In Gooik was er een verkeersongeval met stoffelijke schade thv nr 48 op de Edingsesteenweg. R. P. reed met zijn voertuig Mercedes op de Sint Kwintensbaan komende uit richting Lennik en wilde de Edingsesteenweg op te rijden. Bij het oprijden van dit kruispunt kwam hij in aanrijding met het voertuig Mercedes van D. M., die op de Edingsesteenweg reed in de richting van Ternat en uit Gooik kwam.
Ook aan het nr 3A op der Ninoofsesteenweg in Herne gebeurde een ongeval met een licht gewonde. H.M. kwam met zijn Volvo kwam uit de richting Vollezele en reed richting Edingen. V.C. reed met zijn trekker Volvo achter H.M. aan. Deze bemerkt te laat dat H.M. rechts de rijbaan verliet en reed deze achteraan aan. Beide voertuigen raakten beschadigd. H.M. raakt door de aanrijding licht gewond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2012
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief