GOOIK – Eindejaarsactie Economische Raad

C21

GOOIK – Eindejaarsactie Economische Raad

Eindejaarsactie_gooik_2012
(ingezonden foto's)
 
Deelnemende_handelaars
Deelnemende handelaars eindejaarsactie GER (ingezonden foto)
 
Ger
 
Tekenwedstrijd_ger
Met hun tekening kunnen de kleinsten ook een mooie prijs winnen (ingezonden foto)
 

Ook dit jaar pakt de Gooikse Economische Raad (GER) uit met een eindejaarsactie. Wie aankopen verricht bij de deelnemende zaken uit Groot-Gooik bouwt zo één of meerdere kansen op voor het winnen van een reeks waardebonnen goed voor een totale waarde van 3.500 euro extra koopkracht. De actie loopt tot en met 31 december. De deelnemende zaken zijn te herkennen aan de affiche bij het binnentreden.

“De eindejaarsactie is één van de pijlers van de acties die de GER met de steun van het gemeentebestuur op het getouw zet”, zegt schepen van Middenstand Gunther De Wilde. “Als gemeentelijk beleid kunnen wij alleen maar tevreden zijn met het enthousiasme dat de vereniging aan de dag legt. Zij zal dan ook steeds op de steun, zowel logistiek als financieel, van het gemeentebestuur kunnen blijven rekenen”.
 
Sinds enige tijd kent de GER een nieuwe bestuursploeg met Herman Heylens als voorzitter, Filip Devos als ondervoorzitter, Steven Demey als secretaris en Henri Van Pé als penningmeester. Schepen van Middenstand Gunther De Wilde vertegenwoordigt dan weer het gemeentebestuur. De overige bestuursleden zijn Alain Bordo, Hilde De Knijf, Carine Vanroy, Bram Heylens en Pascal Musch.
 
“De GER heeft de voorbije jaren steeds getracht de ondernemers en de uitoefenaars van vrije beroepen dichter bij elkaar te brengen”, geeft bestuurslid Aalin Bordo aan. “Zo hebben wij onze nieuwjaarsdrink waar aan netwerking kan gedaan worden. Wij organiseren ook vormingsavonden en stimuleren het consumptiegedrag in eigen gemeente door het opzetten van eindejaars- en bebloemingsacties”.
 
Vanuit het gemeentebestuur wordt de GER als adviserend orgaan overigens ook nauw betrokken bij het economisch beleid.  
 
De Gooikse Economische Raad is voortaan ook te volgen op Facebook
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief