GOOIK - Drie Gooikenaars naar paralympische spelen

C21 Css

GOOIK - Drie Gooikenaars naar paralympische spelen

Editiepajot_colpaert_gooik_spelen_1
 

Naar aanleiding van de Paralympische Spelen te Beijing van 6-17/9/08 hadden we samen met de sportdienst van Gooik een gesprek met 3 Gooikenaars uit de Belgische delegatie die aanwezig zullen zijn op deze Paralympics.

Walter Tielemans is nauw betrokken bij de begeleiding van het Belgian Paralympic Team en staat in voor de marketing en communicatie in voorbereiding, administratie en logistiek ter plaatse. Luc Dequick werd aangeduid als één van de drie door het Belgian Paralympic Committee erkende amateurfotografen en met Stef Dehantschutter als directeur pers en communicatie gaat er een derde (van geboorte afkomstige) Gooikenaar mee. Samen met hen waren ook burgemeester Michel Doomst en Schepen van Sport Gunther De Wilde aanwezig.
Aandacht van de regionale pers is een extra ondersteuning voor deze organisatie vermits de campagne gebaseerd is op het zoeken naar supporters voor het Belgische team. 8 bekende Belgen hebben zich alvast achter deze campagne gezet (Ilse Vanhoeck, Tia Hellbaut, Bert Anciaux, Bert Kruismans, Katja Retsin, Jean-Michel Saive, Michel Lecompte en Michel Dardenne). Meer info over de campagne vind je op www.supporterparalympics.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2022
Marc Colpaert | 21 jun 2022

archief